#Ons verhaal

Wij houden van avonturen en hebben altijd oog voor wat er in de wereld gebeurt. De combinatie van natuurlijk hout, avonturen én de kracht van vrouwen inspireerde ons tot het ontwerpen van sieraden. Gericht op de vrouw van nu. Gebaseerd op de schatten die de wereld ons biedt.

De naam Leñadore betekend vrij vertaald uit het Spaans “woudloper”. Ook zit er verwijzing in naar goud (Oro) en het woord “Adore” dat liefhebben betekend.

Liefde voor hout. Dat is het begin. Daarom maakten we met YOUNGMADE producten van hout, samen met jongeren die we helpen om hun plekje te hervinden in de maatschappij. Al snel ontstond het idee van een sieradenlijn. Onze droom om hout en natuur samen te brengen in de vorm van sieraden werd geboren.  

Onze Leñadore sieraden zijn geïnspireerd op de uitgestrekte bossen van Canada, onze roots. Als echte natuurliefhebbers maakte de overweldigende kracht en schoonheid van de natuur dat we een avontuurlijk merk wilde creëren. Er zijn zoveel prachtige schatten te vinden in de wereld om ons heen. Denk aan edelstenen, parels en goud. Daarom werken wij zoveel mogelijk met elementen vanuit de natuur. Hoe bijzonder dat jij die prachtige natuurelementen dagelijks kunt dragen?

Onze tweede inspiratiebron is de oerkracht en het mysterie van de vrouw. Wij houden van een kleine mysteries en zien die terug in de natuur. Zoals de maan en het magische gevoel van maanlicht dat door de bomen schijnt. Of de zon die opkomt, haar licht weerkaatsend op het water. Die symboliek van vrijheid, liefde en schoonheid vind je terug in al onze sieraden.