#Ontmoet Leñadore

Leñadore is geïnspireerd op de natuur en op de vrouw van nu. De vrouw die de wereld wil ontdekken, avonturen opzoekt en dat met haar geliefden deelt. Jij bent die vrouw. Nieuwsgierig. Eigenwijs en eigenzinnig. Je vormt zelf je mening. En je omarmt de natuur. Met de wereld aan je voeten wacht het avontuur op je.

Namens jou is Leñadore altijd op avontuur. Op zoek naar luxe soorten hout en de mooiste natuurlijke elementen. Leñadore ontdekt de kracht en de schoonheid van de natuur. En vindt schatten voor jou om dagelijks te dragen.

Onze sieradenlijn is geïnspireerd op de structuren van verschillende bomen. We werken zoveel mogelijk met pure en echte producten, die de natuur ons geeft. Zo is onze lijn gemaakt van drie verschillende soorten hout en 23-karaats bladgoud. Onze producten maken we met zorg in Nederland. Alle oorbellen zijn handgemaakt en uniek. Net zo uniek als de natuur. Net zo uniek als jij.

# Vrijheid voor elke vrouw
Elke vrouw op de wereld hoort hetzelfde gevoel van vrijheid en liefde voor het leven te kunnen voelen. Wij zijn ons bewust van de kansen die wij hier in Nederland hebben. Met het dragen van deze oorbellen maak je een statement naar de wereld.